ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός για τον βιασμό 8χρονης στη Ρόδο: Μεταφέρθηκε με αιμοραγία στο νοσοκομείο 

Αποτροπιασμός για τον βιασμό 8χρονης στη Ρόδο: Μεταφέρθηκε με αιμοραγία στο νοσοκομείο 

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό αυτού ή αυτών που ευθύνονται για τον εφιάλτη της ανήλικης στη Ρόδο 

Κατάθεση στους αστυνομικούς με την παρουσία παιδοψυχολόγων δίνει το ανήλικο κοριτσάκι στη Ρόδο που φέρεται να έχει υποστεί βιασμό.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται επί ποδός σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν αυτόν ή αυτούς που ευθύνονται για τον εφιάλτη που ζούσε η 8χρονη.

Άλλωστε ήδη έχουν κληθεί από τις Αρχές συγγενείς και γνωστοί του κοριτσιού προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό κέντρο μέριμνας για παιδιά. Εκεί βρίσκεται υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγων, παιδιάτρων και κοινωνικών λειτουργών.

Την τραγική ιστορία έκανε γνωστή η εφημερίδα «Ροδιακή». Όπως μεταδόθηκε το πρωί όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος της περιοχής όπου διαμένει η 8χρονη προχώρησε στην καταγγελία περί βιασμού του ανήλικου κοριτσιού. Αμέσως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι παρέλαβαν το παιδί και το οδήγησαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πέσει θύμα παρά φύση βιασμού.

Αμέσως τέθηκαν σε εγρήγορση όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί προσωρινά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα του. Κι αυτό γιατί ο πατέρας όπως λένε οι έως τώρα πληροφορίες έχει εγκαταλείψει την οικογένεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός ο Διευθυντής της Κλινικής Covid

Μένιος Φουρθιώτης: «Σε 3 μήνες θα περπατήσω ξανά» - Φωτογραφίες μέσα από το ΚΑΤ

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»