ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά: Επέστρεψαν τα χαμόγελα! Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος

Ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά
Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται συνεχώς
motomag.gr

Επέστρεψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία μετά από περίπου 20 μέρες στην οικογένεια του 16χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά

Ο 16χρονος, ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα και έπεσε πάνω του μια μηχανή που ξέφυγε της πορείας της, αποσωληνώθηκε σήμερα Παρασκευή (29/10). Ο ανήλικος παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να βελτιώνεται συνεχώς. Σύμφωνα με τον Alpha, ο νεαρός έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί ευελπιστούν ότι από τη Δευτέρα θα βγει και από την εντατική.

Σε ό,τι αφορά τον 27χρονο τραυματία, όπως μεταδίδει το voria, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Τα δύο άτομα αμφότερα φέρουν τραύματα στο κεφάλι και το προηγούμενο διάστημα χειρουργήθηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα motocross έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα, τραυματίζοντας σοβαρά τα δύο άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν