ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος - Κακοποίηση 8χρονης: Αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών από τη μητέρα τους (vid)

Κακοποίηση 8χρονη Ρόδος
Ανοικτός παραμένει ο φάκελος της υπόθεσης
Pixabay

Συνεχίζεται η έρευνα για την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών από τη μητέρα τους

Έπειτα από την 8χρονη στη Ρόδο που έχει απομακρυνθεί από τη μητέρα της μετά την καταγγελία περί κακοποίησής της, αφαιρέθηκε η επιμέλεια και για τα τρία άλλα ετεροθαλή αδέλφια της, ύστερα από εισαγγελική διαταγή, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Όπως αναφέρει ο σταθμός, τονίζεται στην διαταγή ότι «πρέπει να απομακρυνθούν γιατί ζουν σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά τους». Η εισαγγελική παραγγελία καταλήγει λέγοντας ότι «προέχει η ζωή τους και για αυτό πρέπει να απομακρυνθούν».

Τόσο η 8χρονη όσο και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της, ζουν σε δομές στην Ρόδο. Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο εισαγγελέας δεν άφησε ούτε τον παππού ούτε την γιαγιά, να επισκεφθεί την 8χρονη στη δομή. Ο εισαγγελέας συνεχίζει να ερευνά, παίρνει καταθέσεις από άτομα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπάρξουν εξελίξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί