ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θετικό και το μοριακό τεστ του Κώστα Καραμανλή

Καραμανλής τεστ κορονοϊός
Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Καραμανλής.
INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επιβεβαιώθηκε και με το μοριακό τεστ ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορονοϊό, ενώ πριν από λίγο βγήκε και το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισε να επιστρέψει στο γραφείο του και να κάνει rapid test. Αν και είχε κάνει ένα πρώτο το προηγούμενο βράδυ, το σημερινό βγήκε θετικό.

«Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείο μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό» έγραφε συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής.

Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα του τεστ επιβεβαιώθηκε και με μοριακό έλεγχο, όπως γνωστοποιεί σε νέα ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού το 2022