ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: «Είχα το μαχαίρι για να προστατευθώ από τον σύντροφό της» - Η απολογία του συζυγοκτόνου

Ιεράπετρα συζυγοκτόνος απολογία
Ο 54χρονος φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε
creta24

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος συζυγοκτόνος δηλώνει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη 48χρονη Νεκταρία - Η απολογία του 

Την δική του εκδοχή επιχείρησε να δώσει κατά την απολογία του ο προφυλακισμένος 54χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας. «Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από την σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στην δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στην δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι' αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου», φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές κατά την απολογία του ο 54χρονος.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε τη γυναίκα του, όπως αρχικώς ακούστηκε: «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε: "ήρθε ο μ…!", εκεί θόλωσα και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά».

Ο συζυγοκτονος μίλησε και για τις καταγγελίες των ίδιων του των παιδιών, ότι κακοποιούσε σωματικά τη μητέρα τους και κάποια από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Στις απολογία του ο 54χρονος τα αρνείται όλα: «Με την γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μεχρι και πριν από 7μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της. Εγώ ήξερα ότι μενει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε».

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν