ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Δομοκό: Συγκλονίζει ο 17χρονος που γλίτωσε από θαύμα - «Τις άκουσα να ουρλιάζουν» (vid)

Τροχαίο δυστύχημα οικογένεια Δομοκός
Συγκλονίζει η εξομολόγησή του
lamiareport

Από την τετραμελή οικογένεια έζησε μόνο το 17χρονο αγόρι - Άμορφη μάζα το ΙΧ που συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο.

Συντετριμμένος είναι ο 17χρονος που επέζησε από το φρικτό τροχαίο στο Δομοκό, έχοντας δει τους γονείς και την αδερφή του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του. Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία ο 17χρονος δεν έχει καταφέρει να βρει τις δυνάμεις του: «Το πόδι, το χέρι μου θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία, το κεφάλι μου έχει ράμματα και ζαλίζομαι», υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Ερχόμασταν από Αλβανία και λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένας με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να "φύγουν" οι γονείς και η αδερφή μου. Κοιτούσα έξω και ξαφνικά ακούω τη μάνα μου και την αδερφή μου να ουρλιάζουν. Κάποιος μας χτύπησε στον προφυλακτήρα μπροστά -δεν θυμάμαι τι ήταν- με αποτέλεσμα να κάνουμε σβούρες και μετά χτυπήσαμε με το φορτηγό», τόνισε για το πώς συνέβη η τραγωδία.

«Θυμάμαι στην αρχή πριν χτυπήσουμε μία κόρνα. Νόμιζα ότι είχαν πέσει σε κώμα όλοι και απλά εγώ έμεινα ξύπνιος επειδή ήμουν πίσω. Μετά στο νοσοκομείο έμαθα ότι "έφυγαν"», πρόσθεσε ο 17χρονος.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του 17χρονου:

Το χρονικό

Σύμφωνα με το lamiareport, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ της οικογένειας συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο στο δρόμο μεταξύ Ξυνιάδας και Κορομηλιάς Δομοκού. Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, με την 43χρονη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη: Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ μιλούσε στη Βουλή

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Νίκαια: Καρέ - καρέ η στιγμή της δολοφονίας του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου (Προσοχή σκληρές εικόνες)