ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στον Βόλο με την Άννα Βίσση (pics)

Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στον Βόλο με την Άννα Βίσση (pics)
Η Άννα Βίσση έδωσε το σύνθημα και το δέντρο άναψε
thenewspaper

Ένα υπερθέαμα στήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία του Βόλου με περισσότερους από 120 χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς που καλωσόρισαν την περίοδο των Χριστουγέννων στον Βόλο. Με άρωμα Mary Poppins, Πινόκιο και με τη φωνή της Άννας Βίσση, ο Βόλος φωτίστηκε από άκρη σε άκρη.

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τους Βολιώτες στην τελετή φωταγώγησης της πόλης λέγοντας: «Φέτος κάναμε μία συμφωνία με τον μάγο να μη βρέχει. Του χρόνου θα κάνω άλλη συμφωνία να μην έχει και κρύο. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που φεύγει και εύχομαι να μας βρει όλους με υγεία δίπλα στις οικογένειές μας».

Η Άννα Βίσση η οποία ήρθε δια θαλάσσης ανέβηκε στην σκηνή και μάγεψε τους παρευρισκόμενους. «Είναι χαρά και τιμή που θα ανάψουμε κι άλλα φώτα στον λαμπερό Βόλο. Ευχαριστώ τον Αχιλλέα. Θα ‘θελα να μένω στον Βόλο. Εδώ υπάρχει αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά και αγάπη. Εύχομαι να μείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί , να ξεπεράσουμε όλο αυτό που ζούμε. Να μη σταματήσουμε να αγαπάμε και να χαιρόμαστε», είπε η Άννα Βίσση.

Το κουμπί της φωταγώγησης πάτησε ο μικρός Θάνος από την Ουγκάντα, ο οποίος υιοθετήθηκε από δημοτική υπάλληλο, μαζί με την Άννα Βίσση και τον Δήμαρχο, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λάμπω».

Πηγή: thenewspaper

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο

GNTM 4: To «θανάσιμο αμάρτημα» του κόστισε ακριβά - Αποχώρηση με κλάματα από το παιχνίδι

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη