ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει μητέρα 36χρονης που κατέληξε: «Ήρθε στο νοσοκομείο σε προθανάτια κατάσταση»

Συγκλονίζει μητέρα 36χρονης που κατέληξε: «Ήρθε στο νοσοκομείο σε προθανάτια κατάσταση»
Συγκλονιστικές μαρτυρίες συγγενών θυμάτων που «έφυγαν» από κορονοϊό
INTIME NEWS

«Ήθελα να κάνω πράγματα για το παιδί μου, να προλάβω…». Είναι η οδύνη ενός γονιού που χάνει το παιδί του.

«Χρόνια ολόκληρα δίπλα της. Τώρα πώς θα πορευθώ δεν ξέρω. Η Κατερίνα μου δε θα γυρίσει. Έχει πάει στους αγγέλους, εκεί που τις αρμόζει».

Η Κατερίνα μόλις στα 36 της, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό ωστόσο όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν πια αργά.

«Ήρθε σε σηπτική κατάσταση προθανάτια θα έλεγα. Οπότε ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να επανέλθει. Πριν διασωληνωθεί υπέστη ανακοπή. Επανήλθε, διασωληνώθηκε και μετά από μια ώρα κατέληξε», είπε ο Αθανάσιος Βομβάς, παθολόγος.

«Τώρα με τον κορονοϊό είχα φοβηθεί και δεν πήρα απόφαση να την κατεβάσω στο νοσοκομείο. Εδώ μου έλεγαν “μην τυχόν και το παιδί το μεταφέρω σε νοσοκομείο γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση”. Κι αυτό το κομμάτι με βασανίζει και λέω μήπως να την πήγαινα και μήπως… να προλάβαινα; Δεν ξέρω».

Η 36χρονη Κατερίνα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Η μητέρα της, φύλακας άγγελός της, φοβήθηκε να της κάνει το εμβόλιο, εμβόλιο με το οποίο έχουν εμβολιαστεί τόσο ο σύζυγός της όσο και τα άλλα δύο παιδιά της.

«Εννοείται, εννοείται και τα αδέρφια της. Αλίμονο. Λόγω των προβλημάτων για την Κατερίνα μου δεν είχα πάρει την απόφαση να κάνουμε το εμβόλιο».

Πέθανε μέσα στο σπίτι της 42χρονη στη Λάρισα

Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από τον θάνατο 42χρονης. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό όμως στο νοσοκομείο δεν πήγε ποτέ. Κατέληξε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το θέμα είναι ότι αυτό που του είπα: “Βρε Πέτρο γιατί δεν πήρες, εντάξει, δεν κάνατε το εμβόλιο. Γιατί δεν πήρατε το ασθενοφόρο;” Και μου απαντάει ότι είχε τελειώσει ας πούμε το Covid και ότι υποτροπίασε. Ένας άνθρωπος πιστεύω που δεν το πιστεύει και είναι ανεμβολίαστος δε θα το αντιμετωπίσει και σοβαρά», λέει γειτόνισσα του θύματος.

Αφήνει πίσω της σύζυγο και δυο παιδιά αλλά και δεκάδες φίλους που αδυνατούν να πιστέψουν πως «φεύγουν» άνθρωποι από κορονοϊό όταν τους δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού.

«Εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα, με την έννοια είναι φρίκη το 2021 σε μία πόλη σαν τη Λάρισα που έχει δύο νοσοκομεία, ένα ιδιωτικό που έχει πρόσβαση να πας όπου θέλεις, να παίρνουν νεκρή μία κοπέλα στο σεντόνι με σπάγκο και να την κατεβάζουν με τα πόδια. Και η κοπέλα που είναι στον πρώτο άνοιξε την πόρτα και της είπαν αυτοί ‘κλείσε, κλείσε γρήγορα’. Δεν είναι καθόλου ωραίο ψυχολογικά για όλους εμάς να παίρνουν από την πολυκατοικία νεκρούς ανθρώπους. Μου θύμισε λίγο όταν πρωτοβγήκε ο Covid στην Κίνα που σφράγιζαν τις πολυκατοικίες και τους έβγαζαν όλους νεκρούς. Εντάξει δε νοείται το 2021 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις», συμπληρώνει η γειτόνισσα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)