ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει ο πατέρας της 29χρονης - «Την χτυπούσε με ένα σίδερο»

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει ο πατέρας της 29χρονης - «Την χτυπούσε με ένα σίδερο»
Η 29χρονη που πέθανε από τον άγριο ξυλοδαρμό του συζύγου της

Η δολοφονία της 29χρονης στην Αλεξανδρούπολη κρύβει από πίσω της ιστορίες απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρωί του Σαββάτου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Μεμετ Εντιρνελι, πατέρας της 29χρονης που έχασε την ζωή της από τα χτυπήματα του συζύγου της, αφήνοντας πίσω τρία μικρά παιδιά. Αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 29χρονης είπε «μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο».

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», συμπλήρωσε ο τραγικός πατέρας. Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

Αμετανόητος ο 30χρονος συζυγοκτόνος

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου μιας 29χρονης, από τον 30χρονο σύζυγό της, στην Αλεξανδρούπολη έρχονται διαρκώς στο φως. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 30χρονος παρουσιάστηκε αμετανόητος κατά τη στιγμή της σύλληψής του, και απάντησε προκλητικά στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 29χρονης, μητέρας τριών παιδιών, συζύγου του.

«Δεν θυμάμαι, είχα πιει», είπε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ως το Σάββατο το βράδυ είχε βγει, γύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής και υπήρξε ένας τσακωμός το πρωί. Αμέσως μετά τον τσακωμό, ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι και όταν το μεσημέρι γύρισε είδε τα αίματα στο κεφάλι της 29χρονης. Υποστήριξε πως τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά από όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονονος συζυγοκτόνος.

Ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας της 29χρονης στην Αλεξανδρούπολη

Στον εισαγγελέα ο 30χρονος

Ο σύζυγος της 29χρονης, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, με σοβαρές σωματικές κακώσεις, οδηγήθηκε νωρίτερα στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 30χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της θανούσης, μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν εκείνος που μετέφερε την 29χρονη στο νοσοκομείο αποδίδοντας τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο σύζυγος της 29χρονης γινόταν συχνά βίαιος, γεγονός που είχαν καταλάβει οι γείτονές της.

Οι γονείς της τη ρωτούσαν αν την χτυπά ο σύζυγός της, αλλά η ίδια το αρνιόταν. Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν πως ο 30χρονος της είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Η 29χρονη δε μιλούσε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε διότι πίστευε πως έτσι θα σώσει τον γάμο της.

Η στιγμή που ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.star.gr

Αλεξανδρούπολη: «Την έδερνε μπροστά στα παιδιά» λέει συγγενής της 29χρονης -Συγκλονίζει η μητέρα της

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις το Σάββατο - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Η πρώτη Ελληνίδα serial killer - Ποια ήταν η «δράκαινα της Μάνης», Αικατερίνη Δημητρέα

Αλλάζει η ιστορία της ανθρωπότητας: Ποιος προγονός μας περπάτησε στην Κρήτη πριν από 6 εκατ. χρόνια;