ΕΛΛΑΔΑ

Καπραβέλος για αυτοκτονία ασθενούς με Covid στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε συγκλονισμένοι» - Τι συνέβη

Καπραβέλος για αυτοκτονία ασθενούς με Covid στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε συγκλονισμένοι» - Τι συνέβη
Το νοσοκομείο Παπανικολάου.
INTIME

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο άνδρας πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος για το τραγικό συμβάν

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 57χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στο προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Σύμφωνα με τον ίδιο: «ο 57χρονος άνδρας που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν σε ένα δίκλινο δωμάτιο με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον φόβο του και τον πανικό με αποτέλεσμα την τραγική αυτή κατάληξη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα πράγματα αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι καθημερινά ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και με άλλους ασθενείς όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τρόμος από τις 35.580 μολύνσεις - 72 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες, 636 διασωληνωμένοι

Τραγωδία στη Νέα Αγχίαλο: 30χρονη μητέρα δυο παιδιών απαγχονίστηκε στο σπίτι της

Survivor: Έκπληξη η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι - Tο λάθος που «πλήρωσε» (video)