ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Λαμία: Έφυγε με τρελή πορεία σε κατηφόρα στο κέντρο της πόλης

Τροχαίο στη Λαμία: Έφυγε με τρελή πορεία σε κατηφόρα στο κέντρο της πόλης
Τρελή πορεία σε κατηφόρα στο κέντρο της πόλης

Λαμία: «Δεν έπιασαν τα φρένα στην κατηφόρα» - Από τύχη δεν παρέσυρε κάποιο πεζό , αφού χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ήταν 11:00΄ το πρωί όταν ο 73χρονος οδηγός με το λευκό Lada Niva ξεπάρκαρε από την κατηφόρα της οδού Τσιριμώκου (Πέτρινο Γυμνάσιο) για να βγει στην οδό Υψηλάντη.

Όπως ο ίδιος ειπε «δεν έπιασαν τα φρένα στην κατηφόρα» με αποτέλεσμα το λευκό τζιπ να βγει ανεξέλεγκτο στον κεντρικό δρόμο, όπου εκείνη τη στιγμή κινούνταν κανονικά μια νεαρή οδηγός με΄ένα Opel Astra.

Το λευκό τζιπ αρχικά συγκρούεται με το Opel και στη συνέχεια καταλήγει όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες πάνω στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Καζούλη και Υψηλάντη.

Οι διερχόμενοι που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν το σταυρό τους, ξέροντας ότι σώθηκαν για δέκατα του δευτερολέπτου, αφού μιλάμε για ώρα αιχμής σε ένα κεντρικό σημείο που κυκλοφορουν πολλοί πεζοί, ενώ δίπλα ακριβώς ειναι το Γυμνάσιο.

Ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές. «Είναι θαύμα που δεν είχαμε θύματα....», λένε στην κάμερα του LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο οδηγός του τζιπ δείχνει τα φρένα που δεν τον «άκουγαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Σεισμός τώρα στη Θεσσαλονίκη

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)