ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι στο Μετς: Ουρές για τα πάρτι – Μέχρι 1.000 ευρώ το τραπέζι

Κορονοπάρτι στο Μετς: Ουρές για τα πάρτι  – Μέχρι 1.000 ευρώ το τραπέζι
Στο πάρτυ συμμετείχαν τουλάχιστον 200 άτομα

Εντοπίστηκε η υπόγεια αποθήκη στο Μετς, όπου έγινε το πάρτι το βράδυ του Σαββάτου - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία που διοργάνωσε το πάρτι στο Μετς

Στην ταυτοποίηση του διοργανωτή του μεγάλου πάρτι, που έγινε σε υπόγειο χώρο στο Μετς το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου 2022, οδήγησε η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για το πάρτυ σε υπόγεια αποθήκη της οδού Αρδηττού, το οποίο διήρκησε για τουλάχιστον οκτώ ώρες με τις ουρές των αυτοκινήτων να φτάνουν μέχρι το κοιμητήριο της περιοχής.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο χώρος είχε διαμορφωθεί με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω.

Οι καναπέδες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κοστολογούνταν προς 600, 800 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ στο μπαρ οι πελάτες πλήρωναν 50 ευρώ το άτομο.

Στο πάρτυ συμμετείχαν τουλάχιστον 200 άτομα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η χλιδή και οι σαμπάνιες που άνοιγαν κάποιοι από τους πελάτες. Ο άντρας που κατηγορείται ως διοργανωτής του πάρτυ είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των νυχτερινών μαγαζιών.

Σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι «ο χώρος νοικιάστηκε νόμιμα από ιδιοκτήτη μπαρ σε άντρα, ο οποίος στη συνέχεια επινοικίασε την υπόγεια αποθήκη σε τρίτο άντρα που ασχολείται με καταστήματα διασκέδασης. Ο τελευταίος είναι αυτός που κατηγορείται ως διοργανωτής του πάρτυ. Το άτομο αυτό είχε νοικιάσει το χώρο για τις 15 και 16 Ιανουαρίου 2022, προφανώς με σκοπό να διοργανώσει το επίμαχο πάρτι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Σοκαριστικό βίντεο - 15 νεαροί ξυλοκοπούν δύο άτομα έξω από το ΕΠΑΛ

Συγκινητική στιγμή στην Τανάγρα με παιδί πιλότου: «Ο μπαμπάς έφερε τα Rafale»

Βιασμός 24χρονης: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»