ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Νέα καταγγελία για τον 46χρονο – Απειλούσε τη μητέρα των παιδιών του μέσα από τη ΓΑΔΑ

Αργυρούπολη: Νέα καταγγελία για τον 46χρονο – Απειλούσε τη μητέρα των παιδιών του μέσα από τη ΓΑΔΑ
Ο 46χρονος δράστης του ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη
INTIME NEWS

Αργυρούπολη: Το βίαιο πρόσωπο του 46χρονου που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, φέρνει στην επιφάνεια ρεπορτάζ της ΕΡΤ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος κατά την κράτησή του αυτές τις ημέρες καταγγέλλεται πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 46χρονος δεν δίστασε να απειλήσει πρώην σύντροφο του, όπως η ίδια κατήγγειλε στην ΕΡΤ. Η νεαρή γυναίκα η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον κατηγορούμενο για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη.

Σε τηλεφώνημα που της έκανε, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ είχε συλληφθεί, επιχείρησε να την εκφοβίσει, λέγοντας της πώς «θα είναι η επόμενη».

«Είσαι η επόμενη»

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 γνώρισε για πρώτη φορά το βάναυσο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου: «Αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Σύμφωνα με όσα λέει, μία από τις φορές που την ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Ο 46χρονος κρέμασε το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού, ενώ πριν από αυτό του είχε βγάλει τα δόντια….

«Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και την μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησε να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν που σε έχω θάψει”».

Μέσω μηνυμάτων της ασκούσε όπως καταγγέλλει ψυχολογική βία.

«…να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ» αναφέρεται σε μήνυμα της 29ης Ιουλίου του 2010, στις 10.53.33.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα: «Πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο σήκωσε το».

Στην ΕΡΤ μίλησε και συγγενής άλλης γυναίκας με την οποία είχε παντρευτεί.

«Όποιος του είχε αντίρρηση τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν… Αυτή η κοπελίτσα η καημένη η τελευταία δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε. Εγώ ήμουν στο σχολείο και επειδή είχε χωρίσει με τη… και φοβόμουν μήπως τα βάλει και μαζί μου».

Ο 46χρονος αναμένεται αύριο Πέμπτη (20/1) να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη

Συγκινητική στιγμή στην Τανάγρα με παιδί πιλότου: «Ο μπαμπάς έφερε τα Rafale»

Βιασμός 24χρονης: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»