ΕΛΛΑΔΑ

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μέχρι 7 Φεβρουαρίου

Πιστοποιητικά εμβολιασμού
Μια εβδομάδα παράταση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης
Intime

Την παράταση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους πολίτες που έπρεπε να είχαν κάνει τρίτη δόση μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

Επιβεβαίωση του Newsbomb.gr αναφορικά με την παράταση στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, για τους πολίτες που δεν κατάφεραν λόγω της κακοκαιρία να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να κάνουν την τρίτη δόση.

Η παράταση που δόθηκε από τον υπουργός Υγείας Θάνο Πλεύρη θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Όπως ανέφεραν στο Newsbomb.gr αρμόδιες πηγές, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού για τρίτη δόση αυτές τις ημέρες δεν μπόρεσαν να προσέλθουν για να εμβολιαστούν και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί μια παράταση μιας εβδομάδας.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Πλεύρης, επειδή στην κακοκαιρία δεν μπόρεσαν πολλοί συμπολίτες μας που είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους για εμβολιασμό να εμβολιαστούν, δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού τους από 31 Ιανουαρίου έως και 7 Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει, τόνισε ο υπουργός Υγείας, ότι όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει επτά μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, αλλιώς θα λογίζονται ως μη εμβολιασμένοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.