ΕΛΛΑΔΑ

Στρατός Ξηράς: Σπουδαία προσφορά! Μοίρασε υπολογιστές, προτζέκτορες και εκτυπωτές σε σχολεία

Στρατός Ξηράς: Σπουδαία προσφορά! Μοίρασε υπολογιστές, προτζέκτορες και εκτυπωτές σε σχολεία
...όπου υπάρχει ανάγκη!
Γενικό Επιτελείο Στρατού

Πάντα δίπλα στην Κοινωνία ο Στρατός Ξηράς, στηρίζει έμπρακτα και την Παιδεία στη χώρα μας. 

Παρών στις ανάγκες της Κοινωνίας δηλώνει για μια ακόμη φορά ο Στρατός Ξηράς, στηρίζοντας τους πολίτες με κινήσεις που σε πολλούς παραμένουν άγνωστες.

Ενισχύοντας τους δεσμούς με την κοινωνία και αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής, ο Στρατός Ξηράς παρέχει πολύτιμο έργο, ειδικά σε ακριτικές περιοχές, όπου οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.

Δεν είναι μόνο οι καθημερινές αεροδιακομηδές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, ούτε φυσικά η τοποθέτηση μεταλλικών γεφυρών τύπου Bailey και η αποκατάσταση μέρους τους επαρχιακού και δασικού οδικού δικτύου, ούτε η συνεχής προσφορά στην Πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Στρατός Ξηράς, υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και του έμπρακτου ενδιαφέροντοός του για την τοπική κοινωνία, προσέφερε δώρα σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Θράκης.

Η δράση υλοποιήθηκε σε 42 συνολικά σχολικές μονάδες, στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, στις οποίες προσφέρθηκαν φορητοί Η/Υ, προβολικά μηχανήματα, διαδραστικοί πίνακες και εκτυπωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πόσοι άραγε από εμάς γνωρίζουμε αυτές τις δράσεις; Πόσοι άραγε αναγνωρίζουν το σπουδαίο ρόλο που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στη συνοχή της Κοινωνίας; Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους, με τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία να δηλώνουν παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας πολύτιμο και πολυεπίδο έργο.

Το τονίζουμε συνεχώς, οι Ένοπλες Δυνάμεις, είτε το θέλουμε είτε όχι αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο του Κράτους. Η ενίσχυσή τους είτε με Μέσα, είτε με ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί επένδυση στην ασφάλεια και την σταθερότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.