ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: Φανερά εκνευρισμένος με την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη
«Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Glomex

«Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην τηλεόραση του Alpha, την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Γιώργος Κιμούλης, όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των ηθοποιών Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ διεκδικώντας αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τόνισε: «Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια. Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, Νίκου Ψαρά, Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ