ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θλίψη για την 41χρονη που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της - Αθλητής του ΜΜΑ ο δράστης

Δολοφονία Θεσσαλονίκη
Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από την εν ψυχρώ δολοφονία της 41χρονης
thesstival.gr

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Θεσσαλονίκη η δολοφονία της 41χρονης η οποία πυροβολήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/3) από τον σύντροφό της

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από την εν ψυχρώ δολοφονία της 41χρονης από τον πρώην σύντροφό της. Το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί, ωστόσο οι συχνοί τσακωμοί του πρώην ζευγαριού ήταν ευρέως γνωστοί.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, εισέβαλε στο ουζερί που διατηρούσε η 41χρονη πρώην σύντροφος του και την τραυμάτισε στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη του θύματος.

Η 41χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Παπαγεωργίου», όπου υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα της.

Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο πρώην σύντροφος που σκότωσε τη γυναίκα

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Περίπου μία ώρα πριν μπουκάρει στο καφέ της πρώην του ο Λεοντής Βορριάς, αθλητή του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

anartisi.jpg
Η ανάρτηση του αθλητήthestival.gr

Λίγη ώρα αργότερα εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας την κοντόκανη καραμπίνα στραμμένη προς το έδαφος. Πλησίασε την πρώην σύντροφό του, Βίκυ και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη γράφοντας τον επίλογο της ζωής του.

vorrias-1536x1032.jpg
Ο Λεοντής Βορριάς.thestival.gr

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη η κόρη της πρώην συντρόφου του αθλητή.

Με πληροφορίες απο thestival.gr και MEGA

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε