ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα ταλαιπωρίας για δεκάδες επιβάτες – Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος

Νύχτα ταλαιπωρίας για δεκάδες επιβάτες – Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος

Tο λεωφορείο φυσούνα 040 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα εμφάνισε τεχνικό πρόβλημα τα ξημερώματα της Πέμπτης

Tον καθημερινό Γολγοθά που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας εξαιτίας των ελαττωματικών λεωφορείων στους δρόμους της Αττικής, φέρνει στο φως η ιστοσελίδα debater.gr

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται για λεωφορεία καρμανιόλες στους δρόμους της Αττικής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται επειδή τα λεωφορεία αναγκάζονται να βάλουν χειρόφρενο λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο φυσούνα 040 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα εμφάνισε τεχνικό πρόβλημα τα ξημερώματα της Πέμπτης με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να ζητήσουν από όλους τους επιβάτες να κατέβουν στη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου στη στάση Φιλελλήνων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες να χάσουν και το λεωφορείο που έφευγε 4:15 τα ξημερώματα από Σύνταγμα για Κηφισιά. Τέλος να σημειωθεί και οι οδηγοί διαμαρτύρονται από την πλευρά τους για την έλλειψη ανταλλακτικών και μη συντήρησης των οχημάτων τους.

Δείτε το βίντεο στο debater.gr