ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας σε Χρηστίδου: «Μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα»

Κούγιας σε Χρηστίδου: «Μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα»
Intime News

Νέα απάντηση του Αλέξη Κούγια στη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής (27/3)

Με νέα ανακοίνωση, απάντησε στη Σίσσυ Χρηστίδου ο Αλέξης Κούγιας, καθώς, όπως φαίνεται, οι διευκρινήσεις της παρουσιάστριας και τα όσα είπε πριν τον τέλος της εκπομπής, «Χαμογελά και πάλι» δεν τον ικανοποίησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Επειδή μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα, τόσο σε νομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, σας δηλώ κατηγορηματικά τα εξής:

Ουδέποτε παραδέχθηκα ότι οι φωτογραφίες από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, αφορούν ανηλίκους, ακόμη και σε νομικό επίπεδο.

Όλες οι φωτογραφίες αφορούν άνδρες μεγάλης ηλικίας και μόνο μία αφορά νεαρό άνδρα και όχι ανήλικο είτε σε πραγματικό είτε σε νομικό επίπεδο. Αυτά είναι διαπιστωμένα από την ελληνική Δικαιοσύνη, δηλαδή τόσο από Εισαγγελείς όσο και από Τακτικούς Δικαστές, διαφορετικά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα ήταν κατηγορούμενος και για άλλα εγκλήματα.

Όσο για τον συμπαρουσιαστή σας που επαγγέλλεται, όπως δήλωσε, το μανάβη και ο οποίος χωρίς να είμαι παρών τόλμησε να εκστομίσει τη φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», θέλω να του δηλώσω, εκ μέρους του εντολέως μου κ. Δημητρίου Λιγνάδη ότι πράγματι έχει ο καιρός γυρίσματα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όσους προκαταδίκασαν τον κ. Λιγνάδη μη σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητος και να είναι σίγουρος ότι θα έχει πολύ κακό καιρό, όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, γιατί αυτοί που τον κατέστρεψαν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν.

Αθήνα, 27/03/2022

Ο Δικηγόρος του Δημητρίου Λιγνάδη

Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Η αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί (27/3) στο ξεκίνημα της εκπομπής όταν ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη. Όσα ισχυρίστηκε, έδειξαν να ταράζουν την παρουσιάστρια η οποία σχολίασε την όλη υπόθεση.

Λίγο αργότερα και μόλις λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το κινητό της ανά χείρας και διάβασε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος και αφορούσε την ίδια. Συγκεκριμένα, η δήλωση του Αλέξη Κούγια ανέφερε:

«Πριν από λίγη ώρα έκανα την τιμή στην κ. Σίσσυ Χρηστίδου, μετά από συνεχείς παρακλήσεις της συνεργάτιδός της κ. Κεφαλλονίτη, όλο το Σαββατοκύριακο, να δεχθώ και να συνομιλήσουμε στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για φωτογραφίες και μηνύματα από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του κ. Δημητρίου Λιγνάδη, που δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως σε εφημερίδα και σε σάιτ ενώ παρά των επί 13 μήνες έλεγχο από τη Δικαιοσύνη, δεν θεωρήθηκαν αξιόποινα.

Τη συνομιλία την έκανα χωρίς να βλέπω την οθόνη της τηλεοράσεως και πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι μόλις τελείωσε η συνομιλία μας, η κ. Χρηστίδου ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ δήθεν παραδέχθηκα ότι ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Αυτό αποτελεί ακραία διαστρέβλωση των όσων είπα στην εκπομπή και είναι ασυγχώρητη συμπεριφορά ακόμη και αν η κ. Χρηστίδου, πιθανώς λόγω γραμματικών γνώσεων, δεν αντελήφθη το νόημα της συνομιλίας μας.

Παρακαλώ την κ. Χρηστίδου, για να μην έρθω στην δύσκολη θέση και χρησιμοποιήσω την επαγγελματική μου ιδιότητα εις βάρος της, να ανακαλέσει άμεσα και πριν το τέλος της εκπομπής αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό της.

Η όλη συζήτηση μεταξύ μας ήταν μάθημα ποινικού δικαίου σε σχέση με την παράνομη δημοσιοποίηση απορρήτου υλικού και των προσωπικών δεδομένων και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε παραδοχή για αξιόποινη συμπεριφορά του κ. Δημητρίου Λιγνάδη αφού τέτοια δεν υπάρχει.

Αθήνα, 27/03/2022

Ο Δικηγόρος του Δημητρίου Λιγνάδη

Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Αλέξη Κούγια

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την πλευρά της, ολοκληρώνοντας την ανάγνωση της ανακοίνωσής του στον "αέρα" της εκπομπής της, έβαλε ένα βίντεο να παίξει με τα όσα η ίδια λίγη ώρα πριν και ενώ συνομιλούσε με τον Αλέξη Κούγια σχολίασε για την υπόθεση. Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια είπε ένα μεγάλο "συγγνώμη" προς τη ροή του προγράμματος που είχε καθυστερήσει να κλείσει την εκπομπή της, τονίζοντας όμως πως το συγγνώμη της δεν έχει για αποδέκτη της τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: