ΚΟΣΜΟΣ

Πάτρα: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

H προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου
H προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για την ανείπωτη τραγωδία με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη  δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας

Αμερικανικά, ευρωπαϊκά μέσα, ειδησεογραφικά πρακτορεία και εφημερίδες μεταδίδουν την είδηση που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την ελληνική κοινωνία.

Σε τηλεγράφημα με τίτλο «Ελληνίδα κατηγορείται για δολοφονία» μετά το θάνατο των τριών παιδιών της, το Assocιated Press αναφέρεται αναλυτικά στην υπόθεση

Την είδηση για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters, κάνοντας λόγο για μία υπόθεση που έχει σοκάρει τη χώρα.

Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post συνοδεύει το δημοσίευμά της με τη φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η εφημερίδα Daily Mail φιλοξενεί επίσης εκτενές δημοσίευμα. «33χρονη μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, ενώ οι θάνατοι των άλλων δύο κορών της σε διάστημα τριών ετών ερευνώνται στην Ελλάδα».T

Μια υπόθεση βρεφοκτονίας με θύτη τη μητέρα αναστατώνει την Ελλάδα, γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro «Η ελληνική κυβέρνηση απηύθυνε έκκληση για "ηρεμία" την Πέμπτη 31 Μαρτίου μετά τις οργισμένες διαδηλώσεις κατά μιας μητέρας που θεωρείται ύποπτη ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της δηλητηριάζοντάς την, αφού τα άλλα δύο κοριτσάκια της έχουν ήδη πεθάνει» ξεκινάει το δημοσίευμα.

Στο θέμα αναφέρεται και το Usnews, γράφοντας ότι μια 33χρονη γυναίκα από τη νότια Ελλάδα κατηγορήθηκε για τον φόνο της 9χρονης κόρης της και επανεξετάζεται ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών της τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και τέταρτος θάνατος - Το ημερολόγιο της φρίκης