ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων όπου στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο κτίριο 9 συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και κατευθύνθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Αν και ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο κτήριο ανέκφραστος και χωρίς να κάνει δηλώσεις, συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Κατά πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να ζητήσει να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την προφυλάκισή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Μπαμ», αναφερόμενος στην κεταμίνη και το ποιος τη χορήγησε στη Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης «άδειασε» την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, λέγοντας: «Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο. Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν υπήρχε! (…) Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο. Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει. Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι αντί να δώσουν κάτι άλλο έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα. Ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου».

Η αδελφή της Ρούλας και η διπλή έρευνα

Στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσει και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδελφή της κατηγορούμενης, αφού ήταν και η μόνη μάρτυρας υπεράσπισης που πρότεινε πριν την απολογία της.

Την ίδια στιγμή, η ανακρίτρια αναμένει τα αποτελέσματα από την άρση ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου την οποία αιτήθηκε, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, που αφορούν μεταξύ άλλων και στον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε η Πισπιρίγκου τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης. Ήδη από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορούμενης στην Πάτρα, φαίνεται πως εντοπίστηκαν 8 κινητά τηλέφωνα, από τα οποία θα γίνει προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων τους, αφού ίσως μέσα από μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης αποκαλυφθούν νέα στοιχεία.

Παράλληλα, με ταχύτατους ρυθμούς τρέχει η διπλή εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας. Μάλιστα, εάν τελικά ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια, είναι βέβαιο πως θα κληθεί να εξεταστεί και συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο φέρεται να βρήκα το κοριτσάκι νεκρό στην κούνια του

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους: «Το κλάμα της είναι βουβό»