ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε τεχνολογικό υλικό σε Κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Μυτιλήνη

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε τεχνολογικό υλικό σε Κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Μυτιλήνη
Η πρότυπη αυτή δομή προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1997.

Βοήθεια σε έναν οργανισμό που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου.

Τεχνολογικό υλικό για την υποστήριξη σε έναν οργανισμό που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη έφτασε στην Μυτιλήνη έπειτα από μέριμνα του Μεγάρου Μαξίμου.

Η δωρεά αυτή θα βοηθήσει τα άτομα του «Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α η «ΚΥΨΕΛΗ» να εξοικειωθούν με τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο μέσα από την προβολή οπτικοακουστικού υλικού που ενισχύει κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα έφτασε στο Μαξίμου και στο γραφείο του διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μέσω του συμβούλου με καταγωγή από το νησί, Ιάσωνα Πιπίνη μετά από επίσκεψή του στη δομή και την καταγραφή της μεγάλης ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρότυπη αυτή δομή προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1997.

Στο μήνυμά τους μετά από την αποστολή του υλικού από το πρωθυπουργικό γραφείο , σημειώνουν: «Προσπαθούμε καθημερινά να ξεπερνάμε κάθε υπάρχουσα δυσκολία αλλά και όσες προκύπτουν και να στεκόμαστε επάξια στα άτομα που μας έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία βάλλεται καθημερινά, να υπάρχουν φορείς που στηρίζουν προσπάθειες και δράσεις όπως η δική μας».

Διαβάστε επίσης:

Το Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε Κέντρο Ημέρας για κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά και νέους