ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί προσπαθούσαν 1,5 ώρα να σώσουν τον 15χρονο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί προσπαθούσαν 1,5 ώρα να σώσουν τον 15χρονο
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί προσπαθούσαν 1,5 ώρα να σώσουν τον 15χρονο
Intimenews

Θεσσαλονίκη: Παρά το γεγονός πως οι γιατροί στη Θεσσαλονίκη πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν ένας 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από πιστόλι και τραυματίστηκε θανάσιμα από τον ίδιο του τον φίλο.

Παρά το γεγονός πως οι γιατροί πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday.gr πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ». Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

Oι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η κατάσταση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη. «Στην ουσία κυνηγούσαν ένα θαύμα», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο.

Το χρονικό

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, ο 15χρονος έμελλε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον φίλο του. Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος. Ο 15χρονος που πυροβόλησε καθώς και ο πατέρας του συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό