ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έμαθε πως είναι παντρεμένη δύο χρόνια… χωρίς να το γνωρίζει! (video)

Θεσσαλονίκη: Έμαθε πως είναι παντρεμένη δύο χρόνια… χωρίς να το γνωρίζει! (video)
Πώς έμαθε η 32χρονη ότι ήταν παντρεμένη δύο χρόνια με άνδρα από την Αλβανία
Glomex

Θεσσαλονίκη: Πώς έμαθε η 32χρονη ότι ήταν παντρεμένη δύο χρόνια με άνδρα από την Αλβανία

Για εκείνη η λέξη γάμος δεν παραπέμπει σε τέτοιου είδους εικόνες. Δεν έχει παντρευτεί δεν έχει ντυθεί νύφη ποτέ, αλλά όπως θα την ακούσουμε να λέει έμαθε ξαφνικά στα 32 χρόνια της, ότι κάποιος την εμφάνισε ως σύζυγό του, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που βρέθηκε εν αγνοία της παντρεμένη με μια σειρά από πλαστά έγγραφα μιλάει στο «Live News» για όλα όσα σκέφτεται και την ταράζουν. Γι’ αυτά που έμαθε στο δημοτολόγιο και για τις εξελίξεις που ακολούθησαν.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, πήγε να το δηλώσει στο δήμο και εκεί άκουσε κάτι που όπως μας λέει δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό ένας άντρας από την Αλβανία είχε πλαστογραφήσει τα στοιχεία της, για να πάρει άδεια παραμονής.

Έστω και εντελώς ανορθόγραφα ήταν ικανά για να βάλουν τη μητέρα σε περιπέτειες. Στα χαρτιά λοιπόν ο γάμος εμφανιζόταν να έχει γίνει το 2018. Η γυναίκα το έμαθε το 2020 και πριν από λίγες μέρες, πληροφορήθηκε για τη σύλληψη του δράστη.

Του άντρα που επί δύο ολόκληρα χρόνια φαινόταν να έχει παντρευτεί στα αρχεία του δήμου της. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, που είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει μια σειρά από νέες εξελίξεις.