ΕΛΛΑΔΑ

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες - Τους 37 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες - Τους 37 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή
Την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς

Άκρως καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το επόμενο 5ημερο σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr.

Αίθριος θα είναι γενικά καιρός σήμερα Τετάρτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί σε καλοκαιρινά επίπεδα, ενώ θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως από αύριο Πέμπτη.

Η θερμοκρασία σήμερα αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου σε μεμονωμένες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Ωστόσο, την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας καθώς και μεμονωμένα σε νησιωτικά τμήματα, ενώ τοπικά αναμένεται να ξεπεράσει και τους 36-37 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αστάθεια τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας έως τουλάχιστον την Παρασκευή.