ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στη Φθιώτιδα: Πέθανε ο Τάκης Παπαβασιλείου

Θλίψη στη Φθιώτιδα: Πέθανε ο Τάκης Παπαβασιλείου
Intime News

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Λαμιέων και αδερφός του πρώην Νομάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Παπαβασιλείου, Τάκης Παπαβασιλείου

Ο Τάκης Παπαβασιλείου, πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα 77 του χρόνια, μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του. Όπως μεταδίδει το lamiareport, τις τελευταίες 10-15 ημέρες διαγνώστηκε με πρόβλημα στο στομάχι και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Γενικό της Λάρισας όπου υπεβλήθη σε επέμβαση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς αντιμετώπιζε και πρόβλημα με την καρδιά του.

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και ειδικότερα μαθηματικός, ήταν πάντα κοντά στη νέα γενιά και τον πολιτισμό, τον οποίο υπηρέτησε κι ως αυτοδιοικητικός. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Λαμιέων δίπλα στον Λάμπρο Παπαδήμα αλλά και στο Γιώργο Ντελή και ήταν κοντά στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου και στα πρώτα βήματα του ιστορικού Δημοτικού Ραδιοφώνου Λαμίας στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Συντονιστής στο δίκτυο αδελφοποιημένων πόλεων, εκπροσώπησε το Δήμο Λαμιέων σε πολλές συναντήσεις του Δικτύου και το υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις.