ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία γυμναστή: «Προσευχηθείτε για την ψυχή μου» έγραφε σε ιδιόχειρο σημείωμά του

Αυτοκτονία γυμναστή: «Προσευχηθείτε για την ψυχή μου» έγραφε σε ιδιόχειρο σημείωμά του
Τι έγραψε σε ιδιόχειρο σημείωμα του

Nέα δεδομένα στην αυτοκτονία του γυμναστή

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου γυμναστή που έδωσε τέλος στη ζωή του έρχεται στη δημοσιότητα και ρίχνει φως στα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Στο σημείωμα που αποκάλυψε η εκπομπή T-live ο γυμναστής, και γράφτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ζητά συγγνώμη από όλους.


Το μήνυμα γράφτηκε με κεφαλαία γράμματα σε αντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού του και ανέφερε:

«Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου», φέρεται να έγραφε ο γυμναστής στο ιδιόχειρο σημείωμα.

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα «αράχνη» για όσα της καταλογίζουν

Για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή της πρώην συντρόφου του που κατηγορείται ότι εξαιτίας της έχασε την περιουσία του οδηγώντας στον στην απόγνωση, μίλησε ο δικηγόρος της 50χρονης.

Ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (6/6) στο Mega, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο email που απέστειλε ο αυτόχειρας σε πολλαπλούς παραλήπτες. Είναι η γυναίκα την οποία ο 50χρονος γυμναστής λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, «φωτογράφισε» ως υπαίτια της ψυχολογικής και οικονομικής του κατάρρευσης.

Την ίδια ώρα υποβλήθηκε μία αναφορά στον προϊστάμενο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατά την οποία η 50χρονη και η οικογένειά της τοποθετούνται απέναντι στο σημείωμα που απέστειλε ο αυτόχειρας. «Προσκόμισαν περίπου 100 e mail που έστειλε ο αυτόχειρας στην εντολέα μου. Ένα από τα έγγραφα που προσκομίσαμε στην Εισαγγελία ήταν ένα ιδιόχειο σημείωμα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2021, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοκτονεί, ότι συγχωρεί τους πάντες, ότι δεν φταίει κανείς για την απόφασή του αυτή και ότι είναι απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων που ελάμβανε», ανέφερε ο δικηγόρος της 50χρονης.

Σχετικές ειδήσεις