ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Τον δέρνω τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι και του σκοτωμού» είπε η 89χρονη

Θεσσαλονίκη: «Τον δέρνω τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι και του σκοτωμού» είπε η 89χρονη
Ο δικηγόρος της 88χρονης μιλάει για τη μήνυση από τον σύζυγό της για κακοποίηση
UNSPLASH

Όσα υποστηρίζει η 89χρονη ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται από τον 90χρονο σύζυγό της για κακοποίηση και υποσιτισμό

Δεν πέρασε απαρατήρητη η μήνυση ενός 90χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε την 89χρονη σύζυγό του ότι τον χτυπάει συστηματικά εδώ και δέκα χρόνια.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία κάλεσε την Αστυνομία όταν έγινε μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς. Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη – σύμφωνα με τη μάρτυρα- δεν απάντησε και συνέχισε να τον χτυπάει.

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και εκεί ο σύζυγος υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό. Η γυναίκα παραδέχθηκε την πράξη της λέγοντας πως τον χτυπούσε και παλαιότερα αλλά όχι του «σκοτωμού».

Ο δικηγόρος της ηλικιωμένης, Τριαντάφυλλος Περβίζος, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε ότι τόσο η πελάτης του όσο και ο σύζυγος της βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης από την ταλαιπωρία που υπέστησαν και θα πρέπει να ηρεμήσουν για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Ο συνήγορος της 88χρονης τόνισε επίσης πως «Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες μια οικογένειας» και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται όπως για παράδειγμα ότι η σύζυγος έχει κακοποιητική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια λόγω της συμπεριφοράς του συζύγου της στο παρελθόν με συνεχείς «παρασπονδίες».

Η ηλικιωμένη γυναίκα αρνήθηκε την καταγγελία του συζύγου της ότι υποσιτίζεται τις τελευταίες ημέρες διαβεβαιώνοντας πως «του είχα μαγειρέψει και είχε φάει».

Από την άλλη ο σύζυγος αν και υπέβαλε μήνυση στη συνέχεια ζήτησε να ξεχαστεί το θέμα και να επιστρέψει μαζί με τη γυναίκα του στο σπίτι τους.

Σχετικές ειδήσεις