ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμού του ξενοδόχου

Ξυλοδαρμός Μύκονος
Για την επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου στη Μύκονο έχει συλληφθεί ένας 31χρονος
MEGA-GLOMEX

Για την επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου στη Μύκονο έχει συλληφθεί ένας 31χρονος

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό σε βάρος του ξενοδόχου στη Μύκονο, υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί ήδη ένας 31χρονος, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA. Στο βίντεο φαίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας να κυνηγά και να γρονθοκοπεί τον ξενοδόχο ο οποίος, σύμφωνα με τον αδερφό του, είναι καλά στην υγεία του αλλά σε κατάσταση σοκ μετά την ιστορία αυτή.

Εντωμεταξύ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, υποστήριξε ότι «πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια».

Μιλώντας, δε, για το κίνητρο της επίθεσης ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι «είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά».

Η επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου Θεόδωρου Κουσαθανά, είχε σημειωθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στη Μύκονο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε η εμπλοκή τριών ατόμων και συγκεκριμένα 32χρονου Έλληνα ως φυσικού αυτουργού της επίθεσης και δύο ακόμη ατόμων ως συνεργών του.

Αναλυτικότερα, ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Ακολούθως επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνεργός του.

Σχετικές ειδήσεις