ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Παλλήνη: Σώθηκε το σπίτι της Στεφανίδη - «Έγινε παρεξήγηση» ανέφερε η μητέρα της

Φωτιά στην Παλλήνη: Σώθηκε το σπίτι της Στεφανίδη - «Έγινε παρεξήγηση» ανέφερε η μητέρα της
Instagram: stefanidi_katerina

Σώθηκε στο σπίτι της οικογένειας της Κατερίνας Στεφανίδη, από την πύρινη λαίλαπα

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη, το πρωί της Τετάρτης (20/7) έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου έγραψε πως το σπίτι της κινδυνεύει από τις φλόγες και πως το εγκατέλειψαν.

Μάλιστα, λίγο μετά ο πατέρας της Ολυμπιονίκη, ξέσπασε μετά τη φωτιά που προκάλεσε ζημιές στο σπίτι της οικογένειας κατά του περιφερειάρχη Αττικής.

Λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «On Line», η μητέρα της αθλήτριας είπε πως το σπίτι της γλίτωσε τελικά από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στην Πεντέλη και πως έγινε παρεξήγηση, ζητώντας συγγνώμη αν αναστάτωσε κόσμο.

Όσα είπε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη:

«Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά. Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική. Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση. Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο», είπε η Ζωή Βαρέλη.