ΕΛΛΑΔΑ

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
Intime News

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 84χρονης σε περιοχή της Χαλκηδόνας από τον ίδιο της τον γιο

Φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου βρήκε μία 84χρονη στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης που χτύπησε μέχρι θανάτου με γροθιές και κλωτσιές τη μητέρα του, συνελήφθη από αστυνομικούς και ομολόγησε την πράξη του. Πρόκειται για 59χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο έτερος γιος της οικογένειας την Τετάρτη (26/7). Ανακοίνωση σχετικά με τη φρικτή δολοφονία της 84χρονης γυναίκας από τον 59χρονο γιο της εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη:

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».