TRAVEL

Skyscanner: Η Ελλάδα στους τοπ 10 προορισμούς για διακοπές τον Σεπτέμβριο

Skyscanner: Η Ελλάδα στους τοπ 10 προορισμούς για διακοπές τον Σεπτέμβριο
H διάσημη μηχανή αναζήτησης ταξιδίων Skyscanner προτείνει Ελλάδα και το φθινόπωρο.

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού δίνει τον τόνο και για τον επόμενο μήνα, με τα ξενοδοχεία να σημειώνουν πολύ καλές πληρότητες σε όλη την Ελλάδα και τους ξένους τουρίστες από αγορές όπως η Γερμανία, η Αγγλία και αλλού να συνεχίζουν και τον Σεπτέμβρη τις διακοπές τους στη χώρα μας – Το Skyscanner προτείνει Ελλάδα και το φθινόπωρο

Θετικά και ενθαρρυντικά τα μηνύματα από τις ροές τουριστών, που έλαβαν οι εμπλεκόμενοι στον τουριστικό κλάδο στην Κρήτη από τη φετινή τουριστική σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η συζήτηση για την προετοιμασία και τις προοπτικές για την τουριστική περίοδο του 2023.

Ωστόσο στόχος της κυβέρνησης – όπως κατ’ επανάληψη έχει εκφράσει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας – είναι η επέκταση της τουριστικής σεζόν κάτι που φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Χαρακτηριστική είναι η λίστα που δημοσίευσε η διάσημη μηχανή αναζήτησης ταξιδίων Skyscanner με τους 10 προορισμούς που ακόμα και τον Σεπτέμβριο είναι καλοκαίρι.

Στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας μαζί με άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, οι ΗΠΑ κ.α.

Η λίστα του Skyscanner:

«Το φθινόπωρο μπορεί να πλησιάζει, αλλά μην αποχαιρετήσετε ακόμα το καλοκαίρι. Ο ζεστός, ηλιόλουστος καιρός παραμένει για λίγο ακόμα σε αυτούς τους κορυφαίους προορισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του το Skyscanner προτρέποντας ταξιδιώτες από όλα τον κόσμο να επισκεφθούν την Ελλάδα.

«Με τα παιδιά να επιστρέφουν στο σχολείο και τις διακοπές να έχουν τελειώσει, ο Σεπτέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για όσους θέλουν να σχεδιάσουν την τέλεια καλοκαιρινή απόδραση. Πρώτον, υπάρχει μια απότομη αύξηση στη διαθεσιμότητα σε δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς. Δεν θα χρειαστεί να… παλέψετε για χώρο στην παραλία ή να περπατήσετε στους δρόμους. Και το πιο σημαντικό, μπορείτε να επωφεληθείτε από προσφορές εκτός αιχμής για αεροπορικά εισιτήρια και καταλύματα», συμβουλεύει το Skyscanner.