ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: 6χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη με σπάνια πάθηση στα μάτια – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Κομοτηνή: 6χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη με σπάνια πάθηση στα μάτια – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Τη βοήθεια όλων μας ζητά η οργάνωση «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», προκειμένου ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις έξι ετών να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για την υγεία της.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή διαγνώστηκε με καρκίνο στο ματάκι - Όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια».

Πρόκειται για τη μικρά Κυριακούλα Μπανιά, που είναι μόλις 6 χρονών και δίνει τον δικό της αγώνα. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να δει καλά από το ένα της ματάκι. Ο πρώτος γιατρός που εξέτασε το παιδί στην Κομοτηνή παρέπεμψε την οικογένεια κατευθείαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η διάγνωση ήταν «κακοήθης όγκος στο αριστερό μάτι» και πλέον οι γονείς της Κυριακούλας πρέπει να κινηθούν ταχύτατα.

Πρόκειται για σπάνια πάθηση, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το παιδί πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. «Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!!! Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της ματάκι (έχει χάσει το 90% της όρασής της ) και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκκληση της οργάνωσης.

«Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους. Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές. Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι»!

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, ως αιτιολογία γράφουμε τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, προκειμένου να εκδοθούν σωστά οι αποδείξεις για τους δωρητές.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση, οι δωρητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την οργάνωση, είτε με μήνυμα inbox στο facebook είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς.