ΕΛΛΑΔΑ

Εκρηξη στην Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στην επιχείρηση που τινάχτηκε στον αέρα

Εκρηξη στην Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στην επιχείρηση που τινάχτηκε στον αέρα
Newsbomb.gr/Νίκος Χριστοφάκης

Περισσότερες από 150 φιάλες βρίσκονταν στο κατάστημα που είχε άδεια μόλις για 10 - Καταγγελίες για νόθευση υγραερίου

Ο λόγος των εκρήξεων στο κατάστημα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ωστόσο η έρευνα της Πυροσβεστικής δείχνει σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Μega o Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η έκρηξη είχε σημειωθεί σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου στην Αχαρνών στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 με έναν τραυματία, συνταράσσοντας την περιοχή στην Αχαρνών.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου, με τον έναν τραυματία να μεταφέρεται με εκτεταμένα τραύματα στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν καταγγελίες για το κατάστημα, που ανήκει σε χονδρέμπορο εμπορίας και διαχείρισης φιαλών υγραερίου, σχετικά με παράνομες ενέργειες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Πυροσβεστικής η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στο κατάστημα με άδεια για περίπου 10 φιάλες υγραερίου, υπήρχαν περισσότερες από 150.

Σε συνέχεια των καταγγελιών, υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για νόθευση υγραερίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.