ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Συνελήφθη άνδρας που πήγε να κάνει εμβόλιο κορονοϊού στη θέση άλλου!

Χαλκίδα: Συνελήφθη άνδρας που πήγε να κάνει εμβόλιο κορονοϊού στη θέση άλλου!
AP IMAGES

Χαλκίδα: Aστυνομικοί αναφέρουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα «φάμπρικα» πλαστών εμβολιασμών!

Μια απίθανη υπόθεση γύρω από εικονικούς εμβολιασμούς, φέρεται να αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα σε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19, παρουσιάστηκε άσχετος άνδρας συνοδευόμενος από μία γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συλληφθείς που είναι κάτοικος Εύβοιας, πήρε τη θέση άλλου άνδρα για τον οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού, και που δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή. Τη συμφωνία μάλιστα φέρεται να είχε κλείσει η φίλη και συνοδός του, με τέταρτο πρόσωπο που ερευνάται πως είχε τα ιατρικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου!

Η Ασφάλεια εκτός από τις δύο συλλήψεις, συμπεριέλαβε στη δικογραφία, αφενός τον άμεσα ενδιαφερόμενο ο οποίος ήθελε να φαίνεται εμβολιασμένος χωρίς να κάνει το εμβόλιο, καθώς και τον άλλον άνδρα που φέρεται να έκλεισε τη συμφωνία με τη γυναίκα.

Aστυνομικοί αναφέρουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα «φάμπρικα» πλαστών εμβολιασμών, με την ανεύρεση εθελοντών οι οποίοι προκειμένου να έχουν οικονομικά οφέλη κάνουν για λογαριασμό άλλων τα υποχρεωτικά εμβόλια .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: lamiareport.gr