ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Μιχαλολιάκος: Τον Χίτλερ θα τον κρίνει η ιστορία

Ν. Μιχαλολιάκος: Τον Χίτλερ θα τον κρίνει η ιστορία

Νέα επίθεση προς τα Μ.Μ.Ε. εξαπέλυσε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Παρέμβαση», αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους τους οποίους αποκάλεσε «μαρξιστές», αφού όπως υποστηρίζει κατά την προεκλογική εκστρατεία, λασπολογούσαν κατά της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως η 17 Νοέμβρη έχει σκοτώσει όλους τους δεξιούς εκδότες και για αυτό τα Μ.Μ.Ε. κλείνουν προς την αριστερά.

Αναφερόμενος στον Χίτλερ, τόνισε πως θα κριθεί από την ιστορία, ενώ ακόμα και όσοι δεν υποστηρίζουν τον φασισμό παραδέχονται πως είναι μια μεγάλη προσωπικότητα.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως δεν είναι φιλειρηνιστής, όμως δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, ενώ αποτίναξε κάθε σχέση του κόμματός του με ξένες φασιστικές οργανώσεις.

Τέλος, για το θέμα της οικονομίας, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε: «Οι τιμές πριν το ευρώ ήταν πιο καλές, μπήκαμε στο ευρώ και κατεστράφη η οικονομία μας, αλλά τώρα δεν μπορούμε να βγούμε. Αυτή τη στιγμή θέλουμε το ευρώ, η δραχμή θα ήταν καταστροφή, θα ήταν κατοχικό νόμισμα, ο πληθωρισμός θα κάλπαζε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές».