ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για μαθήτρια στις Αχαρνές: Έσπασε τζάμι παραθύρου και έπεσε στο κεφάλι της

Τρόμος για μαθήτρια στις Αχαρνές: Έσπασε τζάμι παραθύρου και έπεσε στο κεφάλι της

Παρ' ολίγον τραγωδία θα σημειωνόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών. Έσπασε τζάμι παραθύρου του πρώτου ορόφου και έπεσε στο κεφάλι μαθήτριας.

Η μαρτυρία της μητέρας της μαθήτριας που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star συγκλονίζει. «Με παίρνει τηλέφωνο η κόρη μου και μου λέει: ‘Μαμά, έλα να με πάρεις από το σχολείο, δεν είναι κάτι σοβαρό μην τρομάξεις, έπεσε ένα τζάμι πάνω στο κεφάλι μου από τον πρώτο όροφο!’ Εγώ ταράχτηκα, έφυγα αμέσως με το μικρό αγκαλιά, πήρα και το σύζυγό μου και πήγαμε στο σχολείο».

«Ήτανε ραγισμένο η σπασμένο το τζάμι, ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και έτσι όπως το κλείσανε το παράθυρο έσπασε το τζάμι έπεσε πάνω στο κεφάλι της κοπέλας. Ευτυχώς αυτή άκουσε τον τοίχο καλύφθηκε και τραυματίστηκε στο κεφάλι» περιγράφει μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αχαρνών.

Σε φωτογραφίες - ντοκουμέντο του Star φαίνεται ένα μεγάλο κομμάτι τζαμιού, από παράθυρο διαδρόμου στον πρώτο όροφο του σχολείου, το οποίο έσπασε και προσγειώθηκε στο κεφάλι της 15χρονης που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο προαύλιο.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα η διεύθυνση του σχολείου δεν κάλεσε ασθενοφόρο και μόνη της μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από καθαρή τύχη φαίνεται τελικά πως το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Δεν δικαιολογείται να υπάρχει ραγισμένο τζάμι είναι από τα πρώτα που θα έπρεπε να ελέγξει ο δήμος» λέει η μητέρα της άτυχης μαθήτριας.

Για δεύτερη μέρα το 1ο επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών τελεί υπό κατάληψη, με αφορμή τον τραυματισμό της μαθήτριας από το τζάμι.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχει εξασφαλιστεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει» λέει η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο του Star από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων: