ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: «Το παιδί μου είναι αθώο» λέει η μητέρα του 36χρονου

Σεπόλια: «Το παιδί μου είναι αθώο» λέει η μητέρα του 36χρονου
Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 36χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης.
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Σεπόλια: Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του 36χρονου που συνελήφθη για την υπόθεση λέγοντας πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποδειχθεί ότι ο γιος της δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Ένας 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10) από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Ο κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έδωσε εντολή έτσι ώστε να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεταξά έχουν θορυβηθεί, αφού δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που δούλευε καθημερινά μαζί τους και έχει εμπλακεί σε μια τέτοια υπόθεση.

Η μητέρα του 36χρονου, ωστόσο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίστηκε σίγουρη για την αθωότητα του παιδιού της. Μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή και με λυγμούς, υποστήριξε πως όλοι στην οικογένεια είναι σοκαρισμένοι αλλά κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο 36χρονος έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το παιδί μου έχει εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τον πήραν χθες το μεσημέρι από το σπίτι, δεν ξέρω πως έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί. Το μάθαμε το απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήρθαν, έψαξαν το σπίτι. Δεν βρέθηκε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Ένα παιδί που έχω δώσει τα πάντα για να το μεγαλώσω, τι άλλο να πω…», πρόσθεσε.

Η ίδια ανέφερε πως είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του μετά τη σύλληψη, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται να τον επισκεφθεί.

«Μου είπε «μαμά με κατηγορούν για αυτό, δεν έχω κάνει τίποτα». Δεν μπορώ να τον δω, μόνο αυτό μου είπε αργά το βράδυ», ανέφερε.

Η μητέρα του 36χρονου υποστήριξε πως ο γιος της δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο, ούτε κανένα από όλα τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση.

«Καμία σχέση, καμία σχέση με όλους αυτούς. Ούτε σε αυτή την περιοχή μένουμε. Καμία σχέση. Το παιδί δεν έβγαινε από το σπίτι τρεις μήνες. Ό,τι χρειαστεί θα κάνω για το παιδί μου. Θα αφήσω έτσι το παιδί μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υποστήριξε πως «Δεν μένουμε μαζί μένει στο δικό του σπίτι, δεν είχαμε κάνει τέτοια συζήτηση. Όταν με πήρε και μου είπε μαμά είμαι εκεί κατηγορούμε για αυτό, τρελάθηκα. Είμαι σε κατάσταση σοκ. Τρελάθηκα».