ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες

Σεπόλια - Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες
H μητέρα της ανήλικης
Intime News

Σεπόλια: Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 12χρονη κόρη της.

Η μητέρα της ανήλικης πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, να τονίζει πως η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτή τη δικογραφία της φρίκης, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Απ’ όλη τη δικογραφία δεν υπάρχει τίποτα που να αναφέρεται στη μητέρα. Στις καταθέσεις της η 12χρονη αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα», είπε ο δικηγόρος.

Προβληματισμό προκαλεί πως χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να αντιληφθεί η θεία της 12χρονης τον εφιάλτη που βίωνε το κοριτσάκι, ενώ η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, παρά το γεγονός ότι είδε την κόρη της να χρησιμοποιεί νέο κινητό τηλέφωνο.

«Και η θεία έβλεπε το ακριβό κινητό, που το παιδί έχει δώσει εξήγηση γι’ αυτό. Η θεία κατάφερε και απέσπασε το κινητό της μικρής, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο. Με το που μπήκε στα μηνύματα έπεσε κατευθείαν σε αυτά. Η μητέρα δεν το είχε δει. Επειδή το ακούω από πολλούς, πράγματι μου κάνει εντύπωση σαν γονιό, πως μία μητέρα που έπρεπε να είναι δίπλα στο παιδί της, πως είναι δυνατόν να μην πάρει είδηση τι συμβαίνει; Η μητέρα δεν κατηγορείται πως είναι σαν μητέρα, αυτό είναι άλλο θέμα από το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας».

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο.

Σχετικά με το πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

«Παράξενα είναι όλα και πιο παράξενο είναι ότι πραγματικά έχουμε αυτή τη φρικιαστική δικογραφία, ότι άνθρωποι της διπλανής πόρτας βίαζαν ένα 12χρονο παιδί. Δεν θα έχει σταματημό αυτή η διαδικασία. Κάθε λεπτό που περνάει ενημερώνομαι ότι υπάρχουν νέες συλλήψεις. Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίζει», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε το βίντεο του Mega από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: «Το παιδί μου είναι αθώο» λέει η μητέρα του 36χρονου

Σεπόλια: Σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης κι άλλου βιαστή της 12χρονης

Σεπόλια: Συνελήφθη 34χρονος το απόγευμα της Κυριακής