ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Γιαγιά 12χρονης: Η μικρή δεν μιλάει, είναι άσχημα ψυχολογικά

Σεπόλια - Γιαγιά 12χρονης: Η μικρή δεν μιλάει, είναι άσχημα ψυχολογικά
Σεπόλια
Intime news - Φωτογραφία αρχείου

Ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης για την εγγονή της αλλά και για τον Ηλία Μίχο

Η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια που έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια των βιαστών της τόνισε ότι η μικρή δεν μπορεί να συνέλθει από τον εφιάλτη.

«Η εγγονή μου δεν μπορεί να πει τίποτα. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ,δεν μιλάει καθόλου», τόνισε μιλώντας στον Αlpha και την εκπομπή «Super Katerina» η πεθέρα της 38χρονης μητέρας που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της, η οποία και προφυλακίστηκε.

Σχετικά με τον Ηλία Μίχο τον χαρακτήρισε «μεταμορφωμένο τέρας» και «δράκουλα». «Δεν είναι άνθρωπος, γιατί τον προβάλλεται όλοι;» πρόσθεσε.

Mάλιστα σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Alpha, η γιαγιά της 12χρονης εξέφρασε τις ανησυχίες για την τύχης των παιδιών της (εννοώντας τα εγγόνια της). Μάλιστα αναφέρεται πως εξέφρασε την επιθυμία να παρεί η ίδια την επιμέλεια τους. «Ψυχολογικά είμαι λιώμα. Τι να σας πω… Μου λείπουν τα παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σεπόλια: Μαρτυρίες για τον Ηλία Μίχο στη γειτονιά του Κολωνού

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, στην κατάθεσή της μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τη δράση του Ηλία Μίχου αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για το πόσο διαχυτικός ήταν με κάποια παιδιά της γειτονιάς.

«Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδάκια τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε συχνά στην παιδική χαρά. Ο άνθρωπος αυτός, ξέραμε ότι κερνούσε τα παιδιά παγωτά και διάφορα άλλα» είπε στην κατάθεσή της η μητέρα.

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεσή της, έξι μέρες μετά την καταγγελία σε βάρος του κι ενώ είχε ξεκινήσει η μυστική έρευνα από το Ανηλίκων, ο Μίχος επιχείρησε να προσεγγίσει και το 11χρονο αδελφάκι της ανήλικης.

«Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου όπως με ενημέρωσε ο γιος μου, περπατούσε στον δρόμο απέναντι από το μαγαζί και όταν τον είδε (ο Μίχος) του σφύριξε και του έκανε νόημα να τον πλησιάσει, τότε το παιδί μου απομακρύνθηκε , γύρισε σπίτι και με ενημέρωσε» είπε η μητέρα.

«Εδώ στη γειτονιά μας υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια και είναι παιδάκια που πολλές φορές που έτυχε να είμαι στο μαγαζί τα έδιωχνε γιατί του έκλεβαν μια τσίχλα ή ζητιάνευαν. Τα έδιωχνε αυτά τα παιδιά από το μαγαζί, εκτός από τη μικρή και τα αδελφάκια της που πηγαινοερχόντουσαν» είπε κάτοικος της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: