ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω» - Τα μηνύματα της 38χρονης στον 36χρονο

Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω» - Τα μηνύματα της 38χρονης στον 36χρονο
Η 38χρονη που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.
Facebook

Νέα στοιχεία έρχονται για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο από την 38χρονη στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. 

Πριν καλά - καλά ξημερώσει, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και από την πίσω πόρτα, αστυνομικοί μετέφεραν την 38χρονη που είχε επιτεθεί τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό, στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Παρότι όλα έγιναν με σκοπό να μην υπάρξει καθυστέρηση στη διαδικασία, οι αστυνομικοί βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη. Ένας αστυνομικός χτύπησε ξανά και ξανά έντονα, κανείς όμως δεν του άνοιξε. Αποφάσισαν να πάνε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου και τότε εμφανίστηκε ο άνθρωπος με το κλειδί.

«Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν»

«Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ», ήταν η απάντηση που έδωσε στον εισαγγελέα όταν την ρώτησε για ποιον λόγο δεν παρουσιάστηκε στις Αρχές μετά την πράξη της.

Η 38χρονη παραδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, έχοντας πρώτα συμβουλευτεί τους δικηγόρους της και υποστηρίζει ότι το υγρό που έριξε στον άντρα της ήταν ένα κοινό καθαριστικό. «Ελάχιστη ποσότητα, όχι καθαριστικό», είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Καταπέλτης ωστόσο είναι η αδελφή του 36χρονου άνδρα, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

«Αυτό το πράγμα είναι έγκλημα που έκανε. Πέταξε ένα 2κιλο βάζο… πώς είναι τα 2κιλα τα βάζα το μέλι; Αυτό του πέταξε. Γιατί εγώ η ίδια πήγα στη Γενική Ασφάλεια Ηρακλείου, μου έδειξαν οι άνθρωποι το βάζο που περιείχε μέσα το υλικό και τις μπουκάλες που είχε προμηθευτεί από το ίντερνετ όπως λέει. «Είχε μέσα αναμείξει το υγρό το καυστικό που καθαρίζουμε τις πισίνες. Είχε βάλει αυτό το καυστικό με τρία … που χρησιμοποιούμε εμείς στο σπίτι μας».

Πώς «μπλέκει» τον πατέρα της

Η 38χρονη σε δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι παρήγγειλε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του πατέρα της. Με ανακοίνωσή του, ωστόσο, ο δικηγόρος του 36χρονου, Αλέξης Κούγιας, εμφανίζει τον πατέρα της ως τον άνθρωπο που παρέλαβε το καυστικό υγρό.

«Η παραγγελία του καυστικού υγρού έγινε το αργότερο στις 19 Σεπτεμβρίου και παρελήφθη από πρόσωπο ονόματι … δύο ημέρες μετά. Το έγκλημα διεπράχθη ξημερώματα της 22ας Σεπτεμβρίου, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό προσχεδιάστηκε πριν από τις 19 του ίδιου μήνα. Όσον αφορά τους ισχυρισμούς της περί δήθεν κακοποίησής της από τον εντολέα μου, θα προβούμε και σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση».

Ο πατέρας της 38χρονης, σε δήλωσή του στο MEGA, αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για τη παραγγελία αυτήν, πόσο μάλλον ότι την παρέλαβε. «Δεν το προμηθεύτηκα εγώ. Πώς το είπε ο Κούγιας αυτό το πράγμα; Τι λες μωρέ τώρα; Αυτό, το ποιος παραλαμβάνει… αυτά φαίνονται, ποιος παραλαμβάνει κι αυτά. Δεν ξέρω γιατί με έβαλαν μπροστά, εγώ ξέρω ότι το παρήγγειλε η κόρη μου, εγώ δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό το πράγμα. Ό,τι και να έβαλε μπροστά, όλα αυτά φαίνονται, να πούμε. Αυτό φάνηκε, ποιος το παραδίδει και ποιος το έφερε και ποιος το πήρε και ποιος το παρέλαβε, και όλα αυτά».

Η 38χρονη επιμένει ότι είναι θύμα ξυλοδαρμού από τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και τα αδέρφια του, όπως και το ότι φοβάται για τη ζωή της. Ωστόσο, άλλη άποψη για εκείνη εκφράζουν τα αδέλφια του 36χρονου.

«Λέει πάρα πολλά ψέματα. Πολλά ψέματα. Η τοπική κοινωνία της Κρήτης ξέρει ποια είναι η… γιατί έχει ξανακάνει παρόμοια και στο παρελθόν πράγματα. Πολλά. Κι αυτό ήταν καθαρά ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Μιλάμε για μία γυναίκα μυθομανή και επικίνδυνη. Είναι μία γυναίκα, όπως λέμε, νάρκισσος. Μιλάμε για μία γυναίκα εμμονική, ζηλιάρα, που δημιουργούσε συνέχεια φασαρίες».

Μηνύματα όπως αυτά, που φέρεται να αντάλλαζε με τον 36χρονο, σύμφωνα με το MEGA:

– Θα σε σκοτώσω ρε που@#$ να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή.

– Δεν το σηκώνεις, έτσι; Όλα καλά! Θα σε τακτοποιήσω δυναμικά και άμεσα παλιο@#$

Αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα από τα δεκάδες, στα οποία καταγράφονται οι απειλές που είχε δεχτεί ο 36χρονος από την εν διαστάσει σύζυγό του για να μην χωρίσουν, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας του 36χρονου.

«Δεν θα σε σπάσω απλώς… Εγώ… Εγώ θα σε σπάσω σε πολλά, μικροσκοπικά κομματάκια. Εγώ, που βλέπεις, 57 κιλά άνθρωπος, εγώ».

Ξεκίνησε τα χειρουργεία

Ο 36χρονος, πάντως, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο με γιατρούς τόσο από το Θριάσιο όσο και το νοσοκομείο Γεννηματάς, προκειμένου να μπορέσουν από κοινού να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματά του. Η 38χρονη έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις