ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο τάφος του στα Δερβενοχώρια;

Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο τάφος του στα Δερβενοχώρια;
Eurokinissi

Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στα Δερβενοχώρια – Ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου;

Σε εκπομπή του Mega μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου έπειτα από το μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε σε σπηλαιοβάραθρο στην Στεφάνη Βοιωτίας. Το ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν, εξετάζονται στα εγκληματολογικά της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος μίλησε για την υπόθεση και για τις υποψίες ότι τα οστά που βρέθηκαν σε σπήλαιο στα Δερβενοχώρια, ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

«Είναι μία υπόθεση που έχει κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων που κινήθηκαν οι ήδη καταδικασθέντες και δολοφόνοι του άτυχου Μάριου. Προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι κινήθηκαν στην περιοχή, όποτε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα», είπε αρχικά.

Για την αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε πως, «είναι τεράστια η αγωνία της, είναι μεγάλο το άγχος της. Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο. Έχουμε καταδικασθέντες, και 18 χρόνια ο εγκέφαλος, σε πολυετείς καθείρξεις, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, έχουμε νέες διώξεις σε 8 άτομα που φέρεται να είναι άμεσοι συνεργοί του "εγκεφάλου", και δυστυχώς κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει».

Δείτε το βίντεο του Mega

Υπενθυμίζεται ότι τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας, περιοχή που είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι εκεί οι απαγωγείς «έσβησαν» τα ίχνη της δολοφονίας του 26χρονου, θάβοντας ή καίγοντας τη σορό του.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας. Τα οστά βρέθηκαν σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων, ενώ λίγο πιο δίπλα εντοπίστηκε και μία χειροβομβίδα.

Τα ανθρώπινα ευρήματα, που ήταν τμήματα κρανίου, κάτω γνάθου, καθώς και κόκαλα πιθανότατα από τα κάτω άκρα, συλλέχθηκαν από την υπηρεσία που έχει ως έργο την προστασία, την ανάδειξη και τη διαχείριση των σπηλαίων και των παλαιοντολογικών καταλοίπων που συνδέονται με την ανθρώπινη ύπαρξη, ενώ η Αστυνομία θα αναζητήσει σε ποιον ανήκουν.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν ένας 72χρονος, ο οποίος έχει καταδικαστεί , χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 20 ετών για ανθρωποκτονία, αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Διαβάστε επίσης:

Μετρό στο Κολωνάκι: Ξεκινούν οι εργασίες - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή νεαρών για τα μάτια μίας κοπέλας

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία από το επόμενο Σαββατοκύριακο