ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον 25χρονο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον 25χρονο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Ο νεαρός φεύγοντας από το σπίτι άφησε πίσω του τα προσωπικά του αντικείμενα και πήρε μαζί του μόνο το σακίδιό του

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Μάρκου Χλέουα - Παναγιωτάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (1/11), στις Συκιές.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της εξαφάνισης πουι έρχονται στο φως προκαλούν σοβαρά ερωτήματα στις Αρχές.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, που συνδράμει στις έρευνες με το Silver Alert, ο νεαρός πριν φύγει από το σπίτι άφησε το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και την ταυτότητά του και πήρε μαζί του ένα σακίδιο με ένα μόνο μπουφάν.

Όπως σημείωσε ο κ. Ράμος, η μόνιμη κατοικία του 25χρονου είναι στην Αθήνα, και στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος φιλοξενείται από τη θεία του.

Για τον λόγο αυτό, οι έρευνες έχουν στραφεί στα δυτικά, με βάση τις Συκιές αλλά και το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου καθώς εφόσον δεν γνωρίζει την πόλη δεν θεωρείται πιθανό να έφυγε μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι η θεία του έλειπε στη δουλειά το μεσημέρι όταν έφυγε ο Μάρκος από το σπίτι.

Ο ΟΦΚΑΘ ξεκίνησε με πεζοπόρα τμήματα τις έρευνες, όπως και σε αρκετές περιπτώσεις, και αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η δυνατότητα να σηκωθεί και drone.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Καλλιακμάνης: Όποιος δεν έκανε ραντεβού δεν θα έχει κυρώσεις

Κρήτη: Αναβολή στη δίκη για τον «νταή» που επιτέθηκε σε μαθητή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος που μετέφερε παράνομα μετανάστες