ΕΛΛΑΔΑ

Πιθανές διώξεις για ποδοσφαιριστή -Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πιθανές διώξεις για ποδοσφαιριστή -Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προφυλακίστηκε για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Στις δικαστικές Αρχές αναμένεται να φτάσει από ώρα σε ώρα το υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο λάπτοπ του 28χρονου ποδοσφαιριστή στο Αγρίνιο

«Ανοιχτή» παραμένει η υπόθεση του προφυλακισθέντα 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για διενέργεια γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Στις δικαστικές Αρχές αναμένεται να φτάσει από ώρα σε ώρα το υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Το υλικό αυτό είχε σταλεί αρχικά στον στρατιωτικό εισαγγελέα, ο οποίος χειριζόταν τη δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή για τις γενετήσεις πράξεις σε βάρος του 4χρονου παιδιού. Ομως, επειδή ο εισαγγελέας ήταν αναρμόδιος, σύμφωνα με το STAR, για τη χρησιμοποίηση αυτού του υλικού - μιας και άλλη ήταν η κατηγορία που είχε αποδοθεί στον κατηγορούμενο - ο φάκελος πήγε στις δικαστικές Αρχές.

Το υλικό παιδικής πορνογραφίας θα δει δικαστικός λειτουργός, που ετοιμάζει νέα δίωξη για την κατοχή του πορνογραφικού υλικού. Αυτό που θα γίνει γνωστό είναι εάν η δίωξη θα ασκηθεί μόνο στον 28χρονο ή αν ασκηθεί δίωξη και στη μητέρα του, που χρησιμοποιούσε το λάπτοπ.

Σχετικές ειδήσεις

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος παιδεραστής για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Υλικό με βιασμούς παιδιών είχε ο 28χρονος που βίαζε 4χρονο

Αγρίνιο: Άγρια επίθεση σκύλου σε 9χρονη - Τραύματα σε όλο της το σώμα