ΕΛΛΑΔΑ

Black Friday: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και οι προσφορές

Black Friday: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και οι προσφορές
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Black Friday: Από 25 έως 28 Νοεμβρίου περιμένουμε τις μεγάλες προσφορές - Τι συμβουλεύει τους καταναλωτές ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Οι καταναλωτές βρίσκονται εν αναμονή των μεγάλων προσφορών των εμπορικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων που θα ξεκινήσουν από 25 και θα τελειώσουν 28 Νοεμβρίου. Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Νίκος Κογιουμτζής μίλησε στην ΕΡΤ για το ξενόφερτο έθιμο της Black Friday, δίνοντας συμβουλές για ασφαλείς αγορές.

  • Συνιστούμε στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάχνουν καλά αυτό που θέλουν και να συγκρίνουν τις τιμές και στα μικρότερα καταστήματα, είπε.
  • Στα μικρότερα καταστήματα μπορεί ο καταναλωτής να βρει φθηνότερα αυτό που θέλει, διευκρίνισε.
  • Συνιστούμε επίσης στους καταναλωτές να αγοράζουν μόνο ότι χρειάζονται και να μην παρασύρονται από τις προωθητικές ενέργειες, είπε.

Συνήθως οι μεγαλύτερες εκπτώσεις γίνονται στις μικροηλεκτρονικές συσκευές. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, είπε.

Σχετικά με την σκέψη να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα περισσότερες Κυριακές τον χρόνο, είπε στην ΕΡΤ ότι η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας είναι αρνητική, συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι θα λυθούν.

Αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί μόνο τους πολυχώρους και τα πολυκαταστήματα, αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους, είπε.

Χρόνος υπάρχει, χρήματα για αγορές δεν υπάρχουν, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι διαφημίσεις για την Black Friday έχουν κόκκινο χρώμα

Black Friday: Οι «τεράστιες προσφορές» έγιναν… εκπτωτική περίοδος

Black Friday: Η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων φέρνει αλλαγές