ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που προσπάθησε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια

Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που προσπάθησε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια
Ο 35χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει ανήλικη μαθήτρια στην Κω αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι
Kos TV

Ο 35χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει ανήλικη μαθήτρια στην Κω αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Πώς αντέδρασαν οι γονείς των παιδιών 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας Κω, αφέθηκε αργά το βράδυ Τετάρτης (16/11), ο 35χρονος που κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κοριτσιών και προσπάθεια εξαναγκασμού σε βιασμό.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος προχώρησε το προηγούμενο Σάββατο σε ασελγείς χειρονομίες σε τρεις μαθήτριες σε μπαρ, όπου γίνονταν χοροεσπερίδα Γυμνασίου προσπαθώντας να βιάσει τη μία εξ αυτών.

Το χρονικό και το ξύλο στον 35χρονο από τους γονείς

Η 13χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερωθεί και τρέχοντας πήγε σε σημείο, όπου υπήρχαν συμμαθητές της. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, οι οποίοι πήραν κατάθεση από την ανήλικη, παρουσία διορισμένου πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Μετά τις περιγραφές της, ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, παραπέμποντας τον σε κύρια ανάκριση.

Τον κυνήγησαν οι γονείς

Ο 35χρονος επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο αρκετοί γονείς τον κυνήγησαν. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα.

Ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. Ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε και του ζήτησε τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι. Γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές, οι οποίοι τον κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.