ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Αγάπη Κωστέα: «Βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες μετά την επίθεση των σκυλιών»

Αγάπη Κωστέα: «Βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες μετά την επίθεση των σκυλιών»
Η Αγάπη Κωστέα από την Καλαμάτα μιλάει στο Newsbomb.gr για τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα τραύματα της άτυχης γυναίκας στην Καλαμάτα - Η εξομολόγηση της 34χρονης και το σοκ που έχει υποστεί μετά την επίθεση σκύλων - «Φοβάμαι να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο», λέει η Αγάπη Κωστέα στο Newsbomb.gr

Δύσκολες ώρες περνάει η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Καλαμάτα, Αγάπη Κωστέα η οποία στις 12 Σεπτεμβρίου δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλους την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Σύμφωνα με όσα εξομολογείται στο Newsbomb.gr μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ.

«Το παλεύω αλλά δεν είναι εύκολο. Ο φόβος είναι μεγάλος. Δύο μήνες μετά και το σοκ δεν έχει περάσει. Βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Αν και μένουμε δίπλα στο σχολείο δυσκολεύομαι να τα πάω», αναφέρει η Αγάπη Κωστέα στο Newsbomb.gr.

Δείτε την gallery - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Και προσθέτει: «Τα σκυλιά από ό,τι μαθαίνω συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά, είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου, όπου έγινε η επίθεση».

Να σημειωθεί ότι η Αγάπη Κωστέα είναι μια γυναίκα που συμπαθεί τους σκύλους αφού όπως μας έκανε γνωστό: «Και εγώ και τα παιδιά μου ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Πολλά συγγενικά μας πρόσωπα έχουν σκύλους και είμαστε πολύ εξοικειωμένοι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Η υπόθεση σήμερα είναι στη δικαιοσύνη και την χειρίζεται ο δικηγόρος μου ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος».

Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (12/9/22), στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας. Η 34χρονη εργαζόμενη μητέρα προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας της, αλλά της επιτέθηκαν επτά αδέσποτα σκυλιά.

Μετά από «μάχη» περίπου 10 λεπτών, που δεχόταν δαγκωματιές από τα αδέσποτα σκυλιά, και ενώ βρισκόταν στο έδαφος, την έσωσαν δύο γυναίκες συνάδελφοί της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Σχετικές ειδήσεις