ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 53χρονος στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 53χρονος στον Εύοσμο
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, 19/11.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Ο 53χρονος Γεωργιτζίκης Αγοραστός (Άκης) εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, στις 14 Νοεμβρίου.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 53χρονου από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Γεωργιτζίκη Αγοραστό (Άκη) που εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, 19/11 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο συναγερμός Missing Alert Hellas ενεργοποιείται μετά από αίτημα της οικογένειας του, καθώς η ζωή του 53χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο και σκοπό έχει την συνδρομή όλων στον έγκαιρο εντοπισμό του, στην λήψη της φαρμακευτικής του αγωγής αλλά και της κατάλληλης υποστήριξης.

Ο Γεωργίτζικης Αγοραστός (Άκης) έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, γκρι μπουφάν και άσπρα παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

Missing Alert: 15χρονη εξαφανίστηκε από νοσοκομείο στο Γουδί

Missing Alert: 15χρονη εξαφανίστηκε από νοσοκομείο στο Γουδί

Εξαφανίστηκε 16χρονη από το νοσοκομείο της Ελευσίνας