ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η σύζυγος του Νικολαΐδη: «Σαν σήμερα στολίζαμε το δέντρο μας»

Συγκινεί η σύζυγος του Νικολαΐδη: «Σαν σήμερα στολίζαμε το δέντρο μας»
INTIME

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπαζή για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Περίπου ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, η σύζυγός του Δώρα Τσαμπαζή «ραγίζει καρδιές» με ανάρτηση της στα social media.

Περιγράφοντας τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Έλληνα Ολυμπιονίκη στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειας τους, η Δώρα Τσαμπαζή χαρακτηριστικά ανέφερε «το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι είναι το δικό σου».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου»

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Για πρώτη φορά η Δώρα μπροστά στο γκράφιτί του!

Ο street artist πίσω από το γκράφιτι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μιλά στο Newsbomb.gr

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το μήνυμα της συζύγου του για τα βαθιά γεράματα