ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι»- Συγκλονίζει η 31χρονη

Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι»- Συγκλονίζει η 31χρονη
Eurokinissi

Σοκάρει με την περιγραφή της η 31χρονη τραυματίας από την διπλή δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/12) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε περιέγραψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEΝ η 31χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από τα πυρά του μασκοφόρου δράστη. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης άνοιξε πυρ εντός καφετέριας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ενώ μέσα σε αυτήν βρίσκονταν ανυποψίαστοι πολίτες.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί» ανέφερε αρχικά η 31χρονη γυναίκα, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Σε κυκλώματα ναρκωτικών στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Νέα Σμύρνη - Μαρτυρίες στo Newsbomb.gr: «Tους ήθελε νεκρούς - Τους εκτέλεσε σε μόλις 4 δευτερόλεπτα»

Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που σκότωσε ο μαυροφορεμένος